2010. 05. 13.

Édes otthon

Nem csak a Szellemkocka és a Villa Negra létezik, ott a Sweet Home rezidencia is. Az ingatlan fekvése ideális, a Piac utca Vármegyeháza utca felőli oldalán van, abszolút központi, minden közel van (BV, TGYSZ, drogambulancia, pszichiátria, melegedő egy köpésre, tehát minden ami kellhet), mégis nyugodt, csendes kis kuckóról van szó.
A nappali tágas, gyönyörű a kilátás a csillagos égre, a falat borító karton és rongyburkolat védelmet nyújt, télen csak néhány ujja fagy le az embernek, nyáron pedig tökéletes a hely, egész nap megy a "légkondi".

 
Az illemhely pedig külön helyiségben, a pinceajtóban van:


Sajnos a mobilom nem készít jó képeket, így nem igazán kivehető, de az van krétával az ajtóra írva, hogy: "Ide kell szarni te állat?". Gondolom egy jogosan mérges lakó írta ki, de azért sejthető, hogy az az "állat" is ember, és nem jókedvében végzi ott a dolgát.
De végülis ez központ, nem szembetűnő a dolog, így kell ezt. Amit a turista nem lát, már nincs is, mindenki boldog. Remek.

Egyébként érdekes módon amint írtunk a kérdésről, problémáról itt és itt, a Debrecen újságban is megjelenik erről egy cikk. No de ne legyünk ennyire egotripperesek, biztosan puszta véletlen, mint a múltkori eset is. 

Örüljünk, hogy végre szó esik a kérdésről - a rendőri megnyilvánuláson, hozzáálláson túl is.


Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: