2010. 02. 13.

Nyelvlecke

Magam részéről a kilencven százalékát visszaszívom minden dicsérő szónak, ami valaha is elhangzott tőlem a civishir.hu elnevezésű, magát függetlennek álcázó, valójában a rajongásba belekérgesedett, vad nyelvcsapásokkal operáló portállal kapcsolatban. A vezetésről rosszat le nem írnak, rendben. Kritizálni nem mernek, rendben. Ostobán álcázott lokálpatriotizmussal igyekeznek leplezni a helyi hatalom iránti csúcslojalitást, rendben. Erre viszont már nehéz mit mondani. Ez maga a színtiszta, önfeledt, felvállalt nyelvelés a másik alfelében. Ezt csak értékelni lehet. Minden tiszteletem.


Ez van. A csapat, amelynek a polgármester lánya is tagja, sikert ért el. Ezért így kell felrakni egy hírt. Kósáék. A név varázsa. Kósáék csapata. Kósáék. Ízlelgessük. Nem hittem volna, hogy 2010-ben ilyet láthatok. Konkrét üzenet apuéknak. Egy gyerekkel. A civishir.hu nagy jövő előtt áll, a hála valószínűleg nem marad majd el. Én mostantól rendszeresen olvasom, kell, hogy valami megröhögtessen.

Széles-MagNet

6 megjegyzés:

  1. A főszerkesztő régen a Naplónál dolgozott, de már akkor is túlbuzgott benne a tettvágy. Háta mögött Bármitmegteszek volt a beceneve. Úgy látszik vannak dolgok, amik nem változnak.

    VálaszTörlés
  2. Izé, most kit értesz főszerkesztő alatt, a Helgát, vagy a Krisztinát?

    VálaszTörlés
  3. Ha már kósáék meg a jégtánc: http://groups.google.hu/group/nepjog/web/gyermekemet-kirgattk-a-sportiskolbl?hl=hu
    Mocskosabb ez a bagázs, mint látszik...

    VálaszTörlés
  4. A Helga szót ne írd le, már attól is a hideg ráz. :D

    VálaszTörlés
  5. Akkor nem írom le én sem a nevet. Ha jól tudom még ő a főszerkesztő.

    VálaszTörlés
  6. Pásztortáskához csatlakozom:
    Miért baj az, ha a polgármester gyereke csak a második legjobb a koricsapatban? Miért kell ezért a legjobbat leépíteni, kirúgatni, elzavarni? Tehet szegény gyerek arról, hogy ő a tehetségesebb? Ki lehet azért zárni egy gyereket, mert a szüleje emailben mocskosnak nevezte a fideszt?
    Mit fog erről nyilatkozni a kicsi huszár az országos médiumokban, mikor ezeket fogják kérdezni?
    Mit fog mondani a Sportiskola igazgatója, az országos sportszervezet vizsgálatán ezekről?

    VálaszTörlés

Ide debbenj: