2013. 02. 09.

A debreceni stadion végnapjai és egy szánalmas közjáték

Múlt hét kedden elkezdték bontani a debreceni stadiont. A Hallgatói Hálózat egyetemistái pedig ezt jó lehetőségnek tekintették, hogy a rá következő napon tiltakozzanak kicsit a közpénzek számukra elfogadhatatlan célú elköltése ellen a főtéren. Ott, ahol hosszú hónapokon keresztül a Nagyerdei Stadion (újjá)építését reklámozó, látványképekkel teli reklámparaván áll. Vagyis csak állt, mert érdekes módon a - rendőrségnek is előzetesen bejelentett - demonstrációjuk előtt egy nappal az hirtelenjében eltűnt.

Hát a pofám leszakad! Hogy merő véletlen lett volna? Kizárt. Majd pont az építés megkezdésének napján vitetik el az új stadiont hirdető táblákat, hogy már nem kell. Hihető. Nyilván tudott a Fideszes városvezetés az egyetemisták készülő megmozdulásáról. De vajon mit gondoltak a városházán, mikor kiadták az utasítást a táblák elvitelére? Na most jól kibaszunk az egyetemistákkal, nem lesz mire mutogatniuk, elvittük a hátteret a demonstrációjuktól. De fasza gyerekek vagyunk. Ha ez így volt akkor kimondhatjuk, hogy a debreceni Fidesz frakció - Kósa Lajossal az élen, beszart egy marék kölyöktől, és a legpitiánerebb, legszánalmasabb módon próbált kiszúrni velük. Tényleg ennyire kisstílű, nyomorult, balfaszok vagytok ti ott a városházán? Komolyan ilyen kétségbeesetten kapálóztok a legsúlytalanabb megmozdulások ellen is? Mert ez a kis félórás demonstráció az egyik legsúlytalanabb volt a HaHás demonstrációk közül. Összesen hét (azaz 7) diák vett részt rajta. Igen, a debreceni Fidesz frakció - Kósa Lajossal az élen beszart hét (azaz 7) darab diáktól! És erre minden okuk meg is van, a valaha tökös Fideszes gyerekek, mára töketlen vén szarok lettek, a tökös gyerekek most azok az egyetemisták akik ki merik nyitni a szájukat, ha valami nem tetszik nekik.



4 megjegyzés:

  1. Hajrá HA-HA!Tiétek a jővő!A fideSSes gőrcs múlik,ha minden igaz 14-ben kimúlik!

    VálaszTörlés
  2. Szép gépeket vásárolt a frissen alakult bontó cég. Ezekböl később is meglehet gazdagodni.

    VálaszTörlés
  3. TEHÁT KELL A STADION? BELEKEVERNI A NYÁLADZÁST? SPORTOLÓ SPORTOLJON !A TANULÓ TANULJON!A SZARKEVERŐ NYUGODJON!SPORT JÖVŐ SPORT JÖVŐŐ!

    VálaszTörlés
  4. sajnos káosz van az építkezésen mivel most még csak az alapoknál vannak a munkásoknak 500M röl kel a vállon hordani a vasat hogy azt a meglévő helyen össze kötözzék és a helyére berakják így a napi bérüket se keresik meg mivel darut se áll hogy a vasat oda emelje itt csak azok járnak jól aki meg nyeret a pályázatot mert semmit nem biztosít az alvállalkozóknak . kihasználja a kis embereket és követelnek termelést és hogy halagynak ,a munkával DE Hogy ??? ha a kezük alatt nincs vas mert fél km kel menni a vasért. De minél hamarabb bekel fejezni az alapozást vagyis az alaptömböket hogy elkezdjék a felmenő szerkezetet .Ezen az építkezésen váltani fogják egymást a vállalkozók mert hülyének nézik őket

    VálaszTörlés

Ide debbenj: