2013. 01. 15.

Orbán a falon

Már legalább egy hónapja virít az alábbi falfestés Debrecen belvárosában, ahol általában nem hosszú életűek a street art alkotások, így könnyen eldönthető, hogy az épület gondnoka vajon még nem vette észre, vagy csak nem meri levakarni a művet...


4 megjegyzés:

 1. Sőt ha tovább boncolgatjuk az alkotást a háttérben a japán felkelő nap szimbóluma látható azaz a jelentése Ébredjetek ! (felkelés) Lázadás! Forradalom ! Üldözzük el O.V.-t Szóval ez egy gondolkodásra serkentő fontos társadalmi üzenet felszínes szemlélők számára a személyi kultusz építés elemeinek felhasználásával. Részemről csillagos ötösre értékelve.

  VálaszTörlés
 2. nem falra kell, hanem lámpavasra!!!!
  EZ DIKTATÚRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Az ok is kiderült!!
  Tegnap kiderült a Fidesz szervezett csalása a "LÁNCSZAVAZÁS"-a..pénzért...
  Eu Botrány lesz ami tegnap kiderült!!!!!!!!!
  Most már mindenki egész Európa és Magyarország tudja, hogy a 2010 es VÁLASZTÁS FIDESZ CSALÁS VOLT...A 2/3 egy nagy kamu CSALÁS!!!!....és a FIDESZ KORMÁNY ILLEGITIM!!!!!!
  Ezért lett ez a Diktatúra!!!!
  Sőt..A 2014 es Fidesz Banditák csalási választási törvény helyett "ELZAVARÁS" szükséges, mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!! Demokratikus úton ezt a ROHADÉK csaló Korrupt, Tolvaj BANDÁT NEM LEHET LEVÁLTANI !!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én megértem, hogy sokan elkeseredettek, de megkérnék mindenkit, hogy tartózkodjon a lámpavassal fenyegetőzéstől és egyéb lincshangulatú megnyilvánulásoktól. Ne süllyedjünk a jobboldal szintjére.

   Törlés
 3. Jól beszélsz. Csak sajnos a Tettrekész Futballhuligánok a jobboldal szolgálatában állnak. Nélkülük nincs forradalom.

  VálaszTörlés

Ide debbenj: