2012. 04. 27.

Képviselőink "munka" közben

A tegnapi debreceni közgyűlésen lőttem az alábbi gyöngyszemeket. Íme így dolgoznak értünk, szeretett képviselőink, bár nem hiszem, hogy túl nagy meglepetést okoznék:

Az egyik online kaszinózik...



...míg a másik magát csodálja, a webkamerában...


...közben a harmadik ezt a cikket olvassa az origón...


...mialatt Lali király beszél, de senkit nem érdekel amit mond.




Én is akarok olyan munkát, ahol több százezret kereshetik havi egy nap melóval, ami alatt csak neteznem kell! Egyébként fideszes honatya volt mind, bár ez lényegtelen, akármelyik párthoz tartozhatnának, mindenhol ugyanez a mentalitás.

7 megjegyzés:

  1. Az ő netezésüket is ellenőrizni kellene központilag, hogy munkaidőben milyen weboldalakat látogatnak. Ha nem tartozik a tárgykörbe, szigorú büntetés kiszabását kellene kilátásba helyezni.
    Ez a "figyelő szolgálat" a munkahelyek nagyobb részénél évek óta megoldott. Van akit ki is rúgtak miatta.

    VálaszTörlés
  2. aljanépség akik elhiszik magukról azért élnek jól ,mert kivételesen okosak és jól értenek a munkájukhoz,a semmihez,és időről időre veszteséget veszteségre halmoznak!

    VálaszTörlés
  3. Hol kupleráj van!

    Hol kupleráj van, ott kupleráj van!
    Benn a tisztelt házban, a ház falában,
    A bútorokban, a szegletekben
    Hol kupleráj van, ott kupleráj van!

    A politikában, a tettekben, ha kupleráj van
    Ott nincs rend, nincs béke, ott
    Csak kupleráj van, a hétköznapok
    Ritmusában, a politikusok szavában,

    A demokráciában, ha kupleráj van,
    Nem hihetsz a másik szavában.
    Minden percében, mozdulatában
    Hol kupleráj van, ott kupleráj van!

    A fényben és a félhomályban,
    Honatyáink bűnös gondolatában,
    A fő fejekben, ha kupleráj van
    Kurvának állsz a kuplerájban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vers után íme egy kis próza arról, hogy mélyen (nem magasan!) tisztelt országos honatyáink mivel múlatták a szabad?idejüket. Más forrásokból is hallottam ilyesmiről, csak nem ennyire konkrétan. Szigorúan (18) karikás anyag:
      http://matula.hu/index.php?section=article&rel=51&id=618

      Törlés
  4. A meglepetés valóban nem nagy, de a döbbenet annál inkább! Az a rádöbbenés, hogy mi a következménye az ilyen magatartásnak, és hogy végét vetni, szinte lehetetlen!
    Igen, felnőtt és már a parlamentben is ül az a korosztály, akiket szülei gyermekként, politikai rigmusokra tanítottak, akikbe "beégetésre" került mindenki más lebecsülése, főleg ha az bármilyen szintű vezető! Megtanulták a kedvező - alapvetően liberális - jogaikat, számukra az emberi értékek semmit sem jelentenek. Dicsőség és büszkeség önti el őket, minél magasabb szintű közéleti szereplőt pocskondiázhatnak, főként, ha az, közjogi személy.
    Ha mégis van kivétel - mert van! - az csak erősíti a szabályt.

    VálaszTörlés
  5. Azt oda tudnátok írni hogy, melyiket hogyan is hívják?
    Amúgy a legtöbb helyen ahol számítógéppel dolgoznak (legyen az könyvelő, informatikus, x-y tanácsadó, titkár stb) ahogy nem figyel a főnök Farmville, meg facebook, meg pasziánsz megy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki webkamerázik, az Jenei Imre, a másik kettőt nem ismerem fel hátulról. Az egy dolog, hogy minden számítógéppel dolgozó lazít amikor a főnök nem figyel, de ha lebukás van, jön a lebaszás, jelen esetben ugye a polgárok tekinthetők "főnöknek" igencsak lett volna csodálkozás, ha odamegyek, és jól leszúrom őket, hogy dolgozzanak munkaidőben.

      Törlés

Ide debbenj: