2010. 04. 07.

Gázai Kulturális Napok Debrecenben

Felidegesítette a főnöke? Bosszantóak a csatornázások miatti forgalmi dugók? Valaki megette az ebédjét a munkahelyén? Kirúgták a gyerekét a műkorcsolya edzésről? Drága a buszbérlet? Nem jön ki a folt a kedvenc ruhájából? Elege van a politikai botrányokból? Úgy érzi rossz itt élni?
Mi bebizonyítjuk Önnek, hogy van ennél is rosszabb! Várja Önt a Gázai Élménypark, a Gázai Kulturális Napok keretében, a Piac utca 59. szám alatt!
Azután garantáltan szépnek fogja látni a magyarországi életet!
A kezdeményezést az Apollo üzletház zsaluzási munkálatainak megkezdéséig lehet látogatni! Ne hagyja ki ezt a páratlan alkalmat!


Figyelem! A szimulált RPG-s támadás feláras!


Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

3 megjegyzés:

  1. Az utolsó mondatért jár a díj! :D

    VálaszTörlés
  2. Ezt én is néztem épp a napokban, nagyon harmadik világbeli képet mutat szegény épület. Amúgy más : http://dehir.hu/debrecen/2010/04/07/85511/itt-az-uj-loki-stadion/ kíváncsi vagyok vajon ebből lesz-e végre valami. Szerintem egész jó (és üvegtetős :P :D)

    VálaszTörlés
  3. F: hát itt azt írják, hogy "az UEFA előírásainak megfelelően a DVSC-TEVA igényeit a nemzetközi kupákban is kielégítse. A mobil nézőtér lehetőséget adhat arra, hogy igény szerint akár 13 500 fősre csökkentsék vagy 18 ezresre bővítsék a lelátót"
    Magnet meg azt írta a stadionnal kapcsolatban a múltkor, hogy az UEFA előírásai szerint "nem lehetnek állóhelyek vagy mozgatható lelátók"
    Akkor most hogy?

    VálaszTörlés

Ide debbenj: