2010. 01. 16.

SMS a Naplónak

Megdöbbentő, hogy még mindig akadnak olyan polgártársak, akik zsigerből gyűlölik Pécs városát. Az indok nyilvánvaló: Debrecen helyett az kapta meg az EKF 2010 címet. Pedig most már fideszes az ottani vezetés is, a gyűlölet elméletileg csak a szocialistákra vonatkozott, immáron szeretjük a pécsi fővároskodást. Az itteni vezetőség is akkor fejezte be az éles kritizálást, amikor Páva letarolta az ottani MSZP-t. Mari talán lemaradt egy kicsit a hivatalos verziótól, de az is lehet, hogy komolyan gondolta, amit felháborodásában írt a Hajdú-bihari Naplónak smsben. Akár így, akár úgy történt, alaposan összekeverte a lokálpatriotizmust az önmagyarázó irigységgel.

Már csak az a kérdés, mit fog smsezni Mari, amikor megtudja, hogy a képek egyébként is lekerülnének helyükről és ládákba lennének csavarva, amikor az idén felújítják belülről a Déri múzeumot? Még szerencse, hogy a felújítási munkálatok alatt éppen Pécs óvja majd őket. Sok tízezer ember nagy örömére. Mari szerint a jövő nemzedék és városunk rovására.

4 megjegyzés:

  1. Nem érted ezt te Kong Gábor, az ilyen Mariféléket azt se zavarná, ha kibszod a hóba és ott rohad el a Déri előtt a parkban, csak ne kerüljön máshoz, főleg ne Pécsre. (Mert valamiben jobbak, mások, meg egyáltalán léteznek.)

    VálaszTörlés
  2. Sőt! Ha nem marad, inkább gyújtsuk fel. Nehogy más legeltesse a szemét Munkácsyn.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a kép helyett Mari nénit küldjük el rózsaszín kombinéba becsavarva!

    Egyébként Miskolcot is utálni kell, mert előttünk végzett a qlturális főváros olimpián. Itt van egy link egy kötelező ilyen szakdolgozatról: http://borsod.blog.hu/2010/01/07/hazug_debreceni_szennylap_pocskondiazza_miskolcot

    VálaszTörlés

Ide debbenj: