2014. 02. 23.

Még igazán nem is volt használva, de már szét van baszva

Ezér' kellett nektek kettes villamos, mi? Meg sín hozzá? A sínhez meg korlát? Oszt semmibe se nézitek? Csak nekibasszátok a biciklit, míg elmentek plázázni? Minek nektek bicikli egyáltalán, mi? Hogy ne kelljen bérletet venni, mi? A korlát bezzeg jó, mi?


 


A kurvaéletbe már!

8 megjegyzés:

  1. Tisztelt Laczkó Kornél.
    A helyszínen ugyan nem jártam. A bicikliseket is lehet szidni, de egyik másik foton az oszlopokon és korláton a festés körül korrozió nyomai jól kivehetőek. Így szerintem a kivitelező sem végzett szakszerű munkát. Ezért visszont nem a bicikliseket kénne híbáztatni.

    VálaszTörlés
  2. Rozsdára kenték a festéket. Így volt olcsóbb!

    VálaszTörlés
  3. A csövön jól látható, hogy a festés nem volt lealapozva...... Így a télvégével lehet az összes korlátot festeni. Nem baj, a közmunkásoknak lesz munkája.

    VálaszTörlés
  4. Gondolom, ha lennének kerékpár tárolók, akkor nem kellene a korláthoz támasztani a kerékpárt. De gyanús, hogy a rozsdás korlátra lett ráfestve...

    VálaszTörlés
  5. Kedves Bringásokat Okoló Laczkó Kornél !

    Próbáld a kerékpárodat a korlátokhoz (főleg a sérülések helyéhez ) oda rakni ( nem ahogy mondod Kazinczy díjasan) hogy abban semmi kár ne keletkezzen csak a korlátban. Érdekes lehet az a kerékpár, amelyik a korlátoszlop tetején is leveri a rozsdára mázolt festéket. 1000 bringás közül talán egy se veri össze a bringáját. Vagy te vagy a kivitelező, és másra akarod kenni a galádságot ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, én nem a kivitelező vagyok, hanem az ironizáló! Mindig elfelejtem, hogy a gyengébbek kedvéért ezt is ki kell írnom.

      Törlés
    2. Laczkó Kornél inkább borotválkozzál meg és ne próbálj nagy fiú lenni főleg igy...Barátom....

      Törlés
    3. Micsoda frappáns visszavágás, kár hogy nem mered vállalni a véleményed névvel és arccal, még nagyobb kár, hogy még mindig nem érted miért írtam amit írtam... Barátom...

      Törlés

Ide debbenj: