2013. 03. 03.

Amikor a hazug képviselő hazugnak nevez

Nagy Sándor fideszes képviselő már egy korábbi alkalommal elkezdett nekem pampogni a debreceni közgyűlés alatt, hogy zavarom a (netező) képviselőket "munka" közben, azzal hogy csendben hátulról levideózom őket. Kérdésére már akkor tisztáztuk, hogy nem fotózok, hanem videózok.
A lenti videóban, a kérdés feltevése előtt valóban nem szóltam, hogy megy a felvétel, gondoltam a fejmagasságba emelt fényképező, és a korábbi beszélgetésünk nyomán egyértelmű a helyzet. Amikor rákérdezett, hogy megy-e a felvétel, igennel feleltem. Ám a képviselő úr úgy értékelte a helyzetet, hogy én alattomos módon átvertem és hazudtam neki. A videót megnézve döntse el mindenki, ki hazudott kinek.

4 megjegyzés:

  1. Hazudni csak pontosan, szépen...még a szeme se rebben!!!

    VálaszTörlés
  2. Megmondta, ezek a dolgok már át vannak rágva. A naccságosúr kiosztotta a parancsot eligazításon, hogy ma lesz 5 szavazás arra az első kettő igen a többi nem. Az ilyen jelentéktelen dolgok meg, hogy miről szavaznak ugyan kit érdekel.

    VálaszTörlés
  3. Az nem munka, hogy karórákat nézeget a neten. Ami a közgyűlésekben és a Parlamentben folyik, az bolhacirkusz. Talán nem ártana emlékezniük, hogy mire esküdtek fel!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Mocskos fideSS! Mire számított az újságíró?

    VálaszTörlés

Ide debbenj: