2012. 12. 17.

Hiába mosták nyakunkba a Kölcsey-t

A múltkor arról posztoltam, hogy mossák a Kölcsey-t. A mai poszt pedig arról szól, hogy sajnos, csak félmunkát sikerült végezni. De ennek így mi értelme?



5 megjegyzés:

  1. Ennyi eszed van neked is. Minden hülye írhat blogot. Még azt mondják nincs sajtószabadság... Kicsit nézz utána és sürgősen kérj magadtól elnézést ezért a "mindenben a szart keresem" hozzáállásért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mosásról készült kép és a mostani között, több mint egy hónap telt el, gondolom teljesen jogosan tehetem fel a kérdést, ha lemosták felül, miért nem mosták le alul. Egyébként a Kölcsey, a Modem, és a Főnixinfó oldalán semmi nincs, úgyhogy miért nem osztod meg velem az információdat, ha már annyira okos vagy!

      Törlés
  2. A Kölcsey alsó harmadát építése óta egy speciális anyaggal vonták be, ami arra jó, hogy a rongáló graffitizők ellen védje az épületet. Röviden annyit jelent, hogy ha összefirkálják, akkor egy magasnyomású tisztító sugárral simán lejönnek a firkák. Szóval nem koszos, hanem védett. Amúgy több százezer forintba kerülne egy helyreállítás.

    Előrelátóan tervezték és kivitelezték, érdekes, hogy eddig nem tűnt fel számodra, mármint a színkülönbség. Keress rá bátra a Kölcsey korábbi képeire vagy hivatalos képeire. Mindenhol ilyen, nem véletlenül.

    Amúgy meg nem túl sok ész kell ahhoz, hogy tudjuk nem egyenletesen koszolódnak a falak. Szóval akár ez is gyanús lehetett volna az ész nélküli vádaskodás helyett/előtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtam a védőrétegről, és eddig nem tűnt fel, a mosást láttam a múltkor, azért gondoltam, hogy félbehagyták a munkát, amúgy nem figyeltem volna a színkülönbséget. Természetesen megbocsájtok magamnak ezért a kis figyelmetlenségért :P

      Törlés
  3. Szóval bocsánatot kérsz? :-)

    VálaszTörlés

Ide debbenj: