2012. 12. 14.

Napi fail deci - ahol azt képzelik, irányítani tudják az időjárást

Vasárnap rátévedtem a dehir.hu oldalára, ahol kora délelőtt, amikor még csak 1 cm hó esett, már büszkén hirdették, hogy nem okozott gondot a hó.


Persze estére ügyesen kikerülték az addigra kialakult debreceni helyzet ecsetelését, inkább azt hangsúlyozták, a megye útjai járhatóak, természetesen ehhez is sikerült olyan képet beszúrniuk, amin jól látszik, hogy Debrecen útjai is járhatóak - lépésben.


Aztán hétfő reggelre már úgy gondolták, ha kijelentik, hogy több hóra nem kell számítani, akkor az úgy is lesz. De az is lehet, csak simán be volt baszva a szerkesztő, azért volt képes olyan baromságokat leírni, közvetlenül egy mínusz 22 fokról és egy fagyhalálról szóló cím alá, hogy enyhít szorításán a tél.


Majd még aznap rúgtak maguknak egy hatalmas öngólt, amikor a Hatvan utcai bringaút átadásáról szóló írást, sikerült egy olyan képpel illusztrálni, ahol rohadtul nem látszik, hogy hol a kerékpársáv. Mondjuk ez nem kifejezetten az ő hibájuk, a sajtótájékoztató szervezőinek is lehetett volna annyi esze, hogy letakaríttatják az utat az átadás idejére. De hát ne legyenek túlzott elvárásaink vezetőink szellemi képességeiket illetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: