2010. 05. 21.

A Kiválasztottak

A dehir.hu, ami a dtv.hu utódja lett, teljes erőbedobással készül a Bajnokok Ligája döntőjére. Debreceni szemszögből. Színes írások jelennek meg az oldalon a nagy eseménnyel kapcsolatban. Az egyik a Városi Televízió igazgatójának csodálatos kalandjáról szól. A másik arról, hogy Kósa lajos szerint a labda gömbölyű.
Szerencsés és Kiválasztott az, aki részt vehet a legfontosabb európai liga záróeseményén, a BL-döntőn. Széles Tamás, a DTV igazgatója ezek közé tartozik. Vajon miért kellett ebből ilyen hosszú ügyet csinálni a DTV (dehir.hu) munkatársainak? Ők tudják. Így születhetett meg ez az írás, ami méltó módon adja vissza a  későkádári hangulatot. Stílusában is,  témájában is. Mi is irigyeljük Széles Tamást, amiért Kiválasztott lett.



Milyen jó, hogy ott lesz. Nélküle lemaradnánk a gáláról.

A másik kiválasztott Széles Tamás felettese, Kósa Lajos, akivel a nagy nap kapcsán készített villáminterjút a dehir.hu. Ő megvette a jegyét, de nem tudja, ott lesz-e. Sok a dolga. Talán ezért van a képen, a nagy stadionban még mindig a biciklizős ruhájában. Átöltözni sem volt ideje. Rövid válaszok jelzik a polgármester sietős dolgát.
- Kinek szurkol?

- A Lokinak.

- A döntő csapatai közül!

- A Lokinak.

- Apropó Loki, mikor játszhat a DVSC a Bajnokok Ligája döntőjében?

- A labda kerek, a román Steaua is nyert BEK-et 1986-ban. Bármi megtörténhet.
Ő is Kiválasztott, a labda pedig kerek. A dehir.hu  Széleskörű tájékoztatást ad. Széles Tamásnak jó szurkolást kívánunk. Hozza közelebb a döntő eseményeit. Például azzal, hogy amikor vége a meccsnek, telefonáljon haza, mennyi lett a végeredmény, nehogy lemaradjunk nélküle erről a fontos hírről és meg kelljen várnunk, amíg hazaérkezik Madridból.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

2 megjegyzés:

  1. Lajoskánk keresztnevét nem gondoljátok, hogy nagy kezdőbetűvel kellene írni?

    VálaszTörlés

Ide debbenj: