2010. 04. 30.

Összefogás a Nagyerdőért

Tizenhárom civil szervezet fogott össze tavaly a Nagyerdő védelméért, a természeti értékek megőrzéséért, a környék fejlesztéséért, szépítéséért, az "Összefogás a Nagyerdőért" program keretében. "Tervezzük és álmodjuk meg együtt, újra mindannyiunk Nagyerdejét!" Ezzel a jelszóval indul a Nagyerdőért Összefogás gyűjtőakciója, amelynek nyitórendezvénye a 2010. május 1-jén megrendezésre kerülő első Nagyerdő Piknik. A gyűjtés bevételéből szeretnék a villamos által határolt Parkerdő tereit, a játszóteret felújítani, a környezetbe illő szelektív szemétgyűjtőket, tájékoztató táblákat és megannyi más, a park megújulását szolgáló eszközöket kihelyezni.
Várnak mindenkit rengeteg programmal szombaton, a Békás-tó melletti területen 10 órától 19 óráig. Lesz kolbász, zenés-táncos produkció, gyermekműsor: ismeretterjesztő előadás, showtánc, ősmagyar harci bemutató, stand up comedy. A részvétel ingyenes! A nap programja megtekinthető ide kattintva.

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

1 megjegyzés:

  1. Remélem nem lett több a szemét a rendezvény végén, mint az elején volt.
    Tényleg csak poénból írtam!
    Nem gonoszkodásból.

    Most komolyan.
    Sokszor látom elhanyagoltnak, szemetesnek. Szívem hasad meg, mikor a Kossuth megállóból átsétálok a Pálmáig. Igaz pár éve még 18 év alatti cigány kurvák is leszólítottak mostanában nem, ez is valami.
    Fel kellene újítani az elmúlt 20 évben nem történt semmi. Kár.

    VálaszTörlés

Ide debbenj: