2010. 02. 08.

Magyar férfira magyar öltönyt!

Régen szórakoztunk olyan jól, mint a Basahalom boulevard szombati színes bejegyzésén. A Titem Kft. reklámjában Dánielfy Zsolt, fideszes önkormányzati képviselő és színművész pózol Döbrögiként. A reklám megnyugtat, mindenki lehet Dánielfy Zsolt, majd a Titem annak öltözteti. A filmecske vége csupa optimizmus. A képviselő úr népnyúzó ripacsból újra politikus lesz (sokan nem látják a különbséget?), a vastagon kisminkelt szemű fiatalember is öltönyben feszít. Ő nem politikus, de színházközeli élmény.

A tátott száj mellett nagyon figyeljünk az utolsó mondatra: "Magyar férfira magyar öltönyt!"



"Magyar férfira magyar öltönyt!" Ezt már szeretjük, ez férfiszó a javából! Pokolba a külföldi kutyákkal, a hitetlen (de nem hiteltelen) idegen tőkével. Végre egy igazi magyar cég! Ráadásul debreceni székhellyel! Ahol a tulajdonosok büszkén vállalják öntudatukat, zászlójukra stílusosan hímezve a szeretet jelzőit. Hazafias üzleti mentalitás, ez hiányzott innen. 

Pikáns mellékízt ad a történetnek a cégadatok gyors átfutása. A szlogen jó, biztosan a kft. ügyvezetője találta ki. Őt úgy hívják: Ulziibadrakh Enkhbaatar. A "tagot" pedig (a jelenleg elérhető cégjegyzék szerint) Olziibadrah Nyamsuren. Magyar férfira magyar öltönyt!


MagNet-Széles

5 megjegyzés:

  1. Dánielfy nem színész, csak egy ócska ripacs. Mindíg szétnyalta az éppen aktuális gazdái hátsóját. Tehetsége a politikához sincsen, csak azt szavalja amit Kósa mond. A nyalást jól csinálja van belőle szépen pénze.

    VálaszTörlés
  2. Vicces a csattanó, de nem meglepő. Amikor valaki már ennyire magyar, akkor gyorsan meg kell keresni a külföldi kapcsolatot, általában van. :)

    VálaszTörlés
  3. Vagy ALAKVÁLTOZTATÓ, mint Mátyás királyunk? Ha-ha-ha! Farkasember vót!

    VálaszTörlés
  4. :D Ezt észre sem vettem. De az se piskóta, hogy a "városházzal szemben".

    VálaszTörlés
  5. Mert eredetileg mongol nyelven írhatták a reklám szövegét, úgy fordították magyarra. Ebből lett a gubanc. Magyar reklámnak magyar nyelvet!

    VálaszTörlés

Ide debbenj: