2010. 02. 17.

Helyrecsúsztatás

Mire jó a Debbenet? Például arra, hogy rámutasson: nem kell ám szó nélkül lenyelni a hivatalos városi sajtó zagyvaságait. Főleg akkor nem, ha valaki az internet kapcsán beszél sületlenségeket. Olyanokat, amiket két perc (pontosan kettő) alatt buktattunk le. Belátták ezt a fészek melegében is. Ami kínos, az kínos. A Debrecen hetilapnál a múlt héten magát kellemetlen helyzetbe hozó kolléga aktuális helykitöltő írása (Játékszer) egy óvatos mea culpával kezdődik a ma megjelent számban.


Debrecen hetilap, 9. oldal. - 2010. 02. 17.

"A minap azon meditáltam, miként rontható egy politikus imázsa azzal, hogy bulváros címadással összemossák a törvénnyel összeütközésbe került névrokonával. Azóta kiderült: tévedtem abban, hogy a sajtó másként kezeli az Orbán és a Mesterházy névazonosságot. Mint ahogy egy éve a Fidesz elnököt, most a szocialisták kormányfőjelöltjét sem kímélik a helyzetet kihasználva. (domdám)

Ezután a szerző kifejezi reményét, hogy a magyar választó "nem az alapján dönt, hogy a választási kampányban mit dumálnak neki."
Írja ezt a kampánydumát éppen a Debrecenben. Utánozhatatlan.
Egy hét csúszással újra jó reggelt kívánok! És nem feledni: a gugli a barátod!

5 megjegyzés:

  1. Tényleg kínos, de a kampányos mondat nmég annál is kínosabb. Az egész lap egy kampányújság, csak folyamatos, nem időszaki. Olyan mintha azt mondaná: ne olvass Debrecent, mert csak kampányduma van benne. Nehogy ez alapján dönts! Eszelősök. :)

    VálaszTörlés
  2. Ha valaki szokott ablakot tisztítani, (én szoktam)az tudja, hogy ez a (majdnem újságot írtam:-)kiadvány olyan papírból készül, amivel jól lehet ablakot pucolni.
    Másra nemigen jó szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Én próbáltam egyszer Szuperinfóval ablakot pucolni, de elég keserves volt, mert nem itta be a nedvességet, pedig az is olyan papírból van. Végül törlőronggyal törölgettem meg.

    VálaszTörlés
  4. Méhészborz: jó, zöldségpucoláskor is!:P: )

    VálaszTörlés
  5. Fábry nyomán:
    Ne feledjétek, baltával nem lehet ablakot tisztítani!

    VálaszTörlés

Ide debbenj: