2014. 05. 01.

Ennyire érdekli a népet a Városközpont Magazin

Egy átlag lépcsőházban tizenkét Városközpont Magazinból hat a postaládából egyenesen a kukába megy, három sorsa még kérdéses. Remélem jó sok pénzébe van a hirdetőknek. Tavaly ezen buktam ki a VKM-től.

3 megjegyzés:

  1. Én azon csodálkozom, hogy ezt bedobálják postaládába (itt a prolinegyedben, ahol lakom, nem). Kíváncsi lennék, milyen példányszámban jelenik meg egyáltalán, és mennyi pénzt vesznek fel érte, akik írják. A célközönség az biztosan a felső tízezer, ahogy beleolvas az ember. Komolyan nevetséges.

    VálaszTörlés
  2. Ez mind reklám szemét, amit az emberek már unnak nagyon. Főleg azért mérgesek, mert a leveles ládájukat szórják tele velük. Akik ezeket gyártják az adójukból leírhatják, ezért aztán nem törődnek senkivel és semmivel. Ha nem lehetne leírni, az adójukból, rögtön megszűnnének ezek a nyomdailag is szemétnek minősülő termékek.

    VálaszTörlés
  3. És miért éppen a Városközpont Magazinra buktál ki? MINDEN NAP és egész délelőtt járják az újságkihordók a köröket. Nálunk hetente megtelik egy 240 literes (erre a célra üzemeltetett) kuka. Teljesen értelmetlenül, mert aki beviszi a lakásába valamelyik reklámújság 1-1 példányát, az a krumplipucoláskor lesz "felhasználva", hogy könnyebb legyen kidobni. A reklám a legnagyobb üzlet. Én nem értem miért, nyilván valamilyen haszna van. Számomra veszteség.

    VálaszTörlés

Ide debbenj: