2012. 06. 27.

Arany János utcai galibák

Megváltozott a forgalmi rend az Arany János utcában. Kétirányúvá vált a Piac utca felől, egészen a 3 szám alatti parkolóig. A páros oldal felőli parkolók megszüntetésével alakítottak ki kanyarodó sávot. Nem lehet valami régi a módosítás, mivel az autósok még nem igazán szokták meg a változtatást, és végtelen nyugalommal - elvontatás terhe mellett - parkolnak a forgalmi sávban, kényelmetlenséget okozva ezzel társaiknak. Pedig egymástól 10-10 méterre, három tábla is felhívja a figyelmet a megállási tilalomra:De nem róható kizárólag az autóval közlekedők figyelmetlenségére ez a szabálytalanság, mivel egyrészt a kivitelezőknek, nem sikerült nyomtalanul felmarniuk a parkolók jelölésére szolgáló vonalakat, sőt épp olyan kopottak, mint az aktuális rendnek megfelelő jelölések:


A másik bosszantó dolog, hogy a megbolygatott szakasz előtti kereszteződésben, semmi nem hívja fel a figyelmet a forgalmi rend változására. A kötelező haladási irányt bőszen hirdetik a táblák ahogy a parkolási lehetőséget is:


A kétirányúságot, viszont csak a Városközpont Klub Parkolójának bejáratánál közlik az arra járó autósokkal:4 megjegyzés:

 1. "A kétirányúságot, viszont csak a Városközpont Klub Parkolójának bejáratánál közlik az arra járó autósokkal"

  Mert onnantól kétirányú, b+

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, de a forgalmi rend változását már előbb ki kellett volna táblázni c-

   Törlés
 2. ellenben elkerózhatnál az itsh épülete felé a vezér utca végére. a vasúti átjáró utána járdán érdes dolgok vannak felfestve :)

  VálaszTörlés

Ide debbenj: