2012. 02. 23.

Dombi Tibi fog Lukács Lacival zenélni!

Na nem a Tankcsapdában - mint az már korábban kiderült a banda a Zanzibárból erősít - de a Friss Rádió 10. szülinapi bulijának egyik meglepetéseként lép színpadra a két neves debreceni a rádió házi zenekarában, február 25-én a Lovardában, pontban este tízkor.

Persze ez még önmagában valószínűleg nem csigázná fel a kedélyeket olyannyira, hogy legalább nullára kijöjjön a buli, bár amennyire divat manapság Tankcsapda rajongónak lenni, ki tudja... Azért a biztonság kedvéért a szervezők adtak az érzésnek, és még öt bandát lezsíroztak, név szerint a Nyughatatlan (19:00), a Los Vegas (19:50), a Mystery Gang (20:45), a Skafunderz (22:50) és a Paddy and the Rats (00:20) jön el. Így legalább néhány normális zenei stílus képviseltetve lesz, amiből valószínűsíthető egy jó kis teltház, én pedig már látom, hogy a félidőre betervezett látványos tűzzsonglőr show-nál már ki fog fogyni a sör, 21:40-kor, pont mikor mindenki a legszomjasabb lesz. Mert hiába adnak ajándékot minden belépőhöz, meg tuti lesz torta is, csak azt még titkolják ezek a huncut Friss Rádiósok, de mégis a sör a lényeg! Az pedig mindig túl korán fogyott ki, akármilyen bulin is voltam eddig a Lovardában! Bár mostanra rengeteg piát ígérnek, hát úgy legyen!

A belépő elővételben 1500, a helyszínen 1900 pénz. Jegyek: Tourinform; Lovarda söröző; Sinus Skate Shop - Batthyány u. 1.; Alexandra Könyváruházak, Campus jegyiroda - Egyetem főépületében; Ifiház - Simonffy u. 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: