2011. 09. 07.

Debreceni punk a világhírnév előtt

Ismerős arcra bukkantam, a Manzárd Café blog egyik posztjában. Ki ne találkozott volna már a Piac utca és Kossuth tér képének egyik legmeghatározóbb kéregetőjével, a mindig színes ruhákban, mindig felnyírt taréjjal, mindig részegen tarháló kiskutyás punkkal. A neve ugyan nem dereng, de kommentben megírhatja aki ismeri.
A képsorozat melyben felleltem annak apropóján készült, hogy a ma lezajlott "Street Fashion Budapest" elnevezésű workshopot harangozza be, aminek egyik vendége a világhírű streetfashion blogger Yvan Rodic aka FaceHunter volt, aki utazásai során rengeteg jobbnál jobb fotót készített már, és most kifejezetten a konferencia kedvéért jött el Budapestre, közvetlenül a New York Fashion Week előtt!
Bár a cikkből nem derült ki, hogy ő készítette-e az ominózus felvételt, csak sejteni lehet, ám ha így van, minden bizonnyal viszi magával képgalériáját a következő kiállítására. Ennek hatására pedig ki tudja, még akár világhírű is lehet a mi kis debreceni punkunk. Adjunk neki legközelebb némi aprót ha szembejön velünk az utcán.

14 megjegyzés:

 1. én Kicsinek ismerem :)

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon nem Rigó....ez Kicsipunk...

  VálaszTörlés
 3. Ide csak névteleneknek lehet írni? :)
  Amúgy kösz a kommentedet, írtam rá választ!
  Szép napot!

  VálaszTörlés
 4. Nem, mindenki annyi infót ad meg magáról a hozzászólásnál, amennyit akar.

  VálaszTörlés
 5. Ha összetalálkozok vele kap a az öklömből az biztos!
  Ja utána meg egy kis aprót is. :)

  VálaszTörlés
 6. hát meg nézném hogy hogy kened el ennek a srácnak az arcát xD

  VálaszTörlés

Ide debbenj: