2011. 03. 07.

Most meg a haon nyalt be csontig

Nemrég nagy cirkusz volt a DTV internetes csökevénye a dehír körül, mikor a debreceni ifi műkorcsolyázók sikerének apropóján, csak Kósa Eszter nevét említették meg az érmesek közül. Minden elismerésem a kislányé, és tényleg csak sajnálni tudom, hogy már megint rajta csattan az ostor - mivel ő van a középpontban - pedig csak a haon szerkesztői előtt állok döbbenten, hogy miért nagyobb hír egy 4. helyezés, a polgármester lányától, mint egy ezüstérem szintén debreceni de "egyszerű" versenyzőtől (Fácska Laura - Jégkarc Egyesület) ráadásul nagyobb számú mezőnyben!

Címlap:

Eredmények:

3 megjegyzés:

  1. A haonról lekerült a cikk? mert nem találom...

    VálaszTörlés
  2. Ott van az, csak már a 2. oldalon:
    http://www.haon.hu/dsc-si-ujabb-debreceni-mukorcsolyas-sikerek/news-20110307-09514085

    VálaszTörlés
  3. Na olvastam... Györgyike megint csodálatosat nyilatkozott, csak épp azt felejtette ki, hogy ez bizony régi pontozási rendszer szerint volt értékelve (a 6.0-s rendszerrel, ahol az ugrások a legfontosabbak és a szép legyezéssel, meg nehéz forgással nem nagyon megy sokra - ami viszont az új rendszerben szépen felviszi a pontokat)
    De azt nem értem még mindig, hogy a belgákon kívül miért nem veszi senki észre, hogy Eszternek élhibás a lutza?
    Persze betéve a bírói palánk elé roppant trükkösen, hogy a specialista szabad szemmel ne lássa az élhibát, de nemzetközi versenyen bizony visszanézik több szögből is azonnal, úgyhogy ne az itthoni eredményeikkel vagánykodjanak, hanem majd ha külföldön nívós szervezésű versenyen teljesít jól...

    VálaszTörlés

Ide debbenj: