2010. 10. 02.

Low-budget kampányok Debrecenben

Vicces, találékony, alacsony költségvetésű kampánymegoldásokkal találkoztam, muszáj megosztanom Veletek is.
Ma reggel álmosan lekúsztam a boltig. A Kossuth utca Burgundia kereszteződése durvább mint egy karácsonyfa, hatalmas molinóerdő leng a szélben, a DISZ arcnélküli képviselőjével, a FIDESZ-é még rémisztőbb, Lajos mosolyog ránk (röhög rajtunk?). De hiába a sok drága molinó, a legfigyelemfelkeltőbb a jelzőlámpa oszlopán ez a házi készítésű három dimenziós megoldás:


Lelesz Péter egyébként - mint ahogy google segítségével kinyomoztam - a Debreceni Civil Fórum jelöltje.

Aztán ott van a DISZ-es Sanyi hómvideója is, bemutatja, hogy lehet nulla forintból is kampányfilmet készíteni:Ezek a kampányfogások sokkal szimpatikusabbak, emberközelibbek, őszintébbnek tűnőek, mint némely nagy párt szórólapja...

3 megjegyzés:

 1. Remélem, hogy ugyanolyan hamar tüntetik el ezeket az adóforintokból készült "apróhírdetéseket", mint amilyen gyorsan kipakolták.
  Nincs miért vigyorognia salajosnak sem. 9 választópolgárból kettő szavazott rá, hat el se ment.
  Ha nem változtattak volna a választási törvényen, érvénytelen lenne a szavazás.

  VálaszTörlés
 2. Dickmann Sándor vagyok! Az általam készített film(escske)nem aratott akkor a sikert amely elégséges lett volna megválasztásomhoz, de örülök, hogy hozzátok azért eljutott. Sok sikert a munkátokhoz.
  u.i: Ráadásul a filmem nem is környezetszennyező. Ha nincs rá már szükség akkor csak törlöm és kész. Ez nem mondható el a sok m2 molinóról vagy a sok-sok fa életébe kerülő újságokról és szórólapokról.)

  VálaszTörlés
 3. Sándor: Örülünk hogy örülsz :)

  VálaszTörlés

Ide debbenj: