2013. 07. 11.

Véget ért a szesztilalom Debrecenben!

68 - ennyi helyen biztosan kapni piát éjjel Debrecenben!
Hoppácska, Lézerjánosunk kirántotta a nemzeti trafikjainkat, a kereskedelmi törvény hatálya alól, az önkormányzatok pedig csak annak felhatalmazásával korlátozhatják a boltok nyitva tartását és az alkoholárusítást.
Így a debreceni belvároson kívül élőknek, már nem kell csalódottan a homlokukra csapniuk, ha este tíz után döbbennek rá, hogy nincs sör a hűtőben. A nemzeti trafikokkal megoldódott minden probléma! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy eme helyzet megszüntetését célzó KDNP-s módosítást, megszavazza-e Lali király szeptemberben.
Addig is, ebben a 11 trafikban kereshetnek éjjeli vigaszt a várost átszelő vasúti fővonaltól keletre élő szomjazók.

5 megjegyzés:

  1. Azért az sem semmi, hogy ezen szösszenet minden egyes mondata, amelyben van vessző, az egyúttal tartalmaz egy darab felesleges vesszőt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és az sem semmi, hogy valaki képes nyelvtannáciskodni, néhány, felesleges, vessző, miatt, szeretem, amikor, ennyire, átjön, a, lényeg,

      Törlés
    2. Ez az online megjelenés egyik mellékhatása... József Attilát idézve: írni is "...csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes."

      Másokat más weboldalakon is szoktak figyelmeztetni a helyesírási hibákra. A különbség az, hogy ezen mások nem megsértődni szoktak, hanem megköszönik, és javítják...

      Törlés
    3. Ja, értem. Az úgy, hosszú ú-val írandó, nem röviddel. Szívesen :D

      Törlés
  2. Az üzenet csomagolása sem mindegy!

    VálaszTörlés

Ide debbenj: