2013. 04. 08.

Ordenáré ferdítés a Dehírnél

Az a fajta hülyeség, amikor hajléktalanokat a napsütést a szabadban élvező vidám emberekként mutatnak be, egy dolog, de az ilyen gátlástalan csontig hatoló seggnyalástól már komolyan felfordul a gyomrom. A Dehír nevű önkormányzati hírportálon, múlt hét csütörtökön képesek voltak lehozni egy cikket, amiben összefüggést sugalltak, a Víg-Kend Major 6,4 milliós adótartozása, 2012-es csődje, és egy 2001-ben ki nem fizetett Fiatal Baloldal buli között.



"Így tehát egyelőre nem tudhattuk meg, mi vezetett idáig, az azonban biztos, hogy 2001-ig nem nagyon lehetett gondokról hallani a Víg-Kend Major környékén. Ekkor azonban a Fiatal Baloldal (FiB), az MSZP azóta már megszűnt ifjúsági szervezete itt rendezett egy ezer fős nyári tábort {...} az ifjú szocialisták 1 millió 300 ezer forintos kárt okoztak {...} a táboroztatás kialkudott árát sem fizették ki. A tulajdonos még 2009-ben is futott a pénze, 23 millió forint után."

Már csak azt nem értem, hogy ha a tulajdonos vagy üzemeltető 8 év után sem tudta kigazdálkodni / behajtani a 23 milliónak legalább az áfáját, nyilván tudatában volt annak, hogy előbb utóbb találkozni fog a NAV behajtóival, akkor mi az istenért vették fel a pénzt nyári táborozásra és esküvő bonyolításra debreceni emberektől 2012-ben - amiről a Dehír is beszámolt, sőt még hivatkozott is a cikkekre, a fenti írásban. Ha meg felvette, egy részéből miért nem fizetett valamennyit a NAV-nak, hogy ne kelljen lehúznia a rolót, elkerülve ügyfelei megkárosítását.
Félreértés ne essék eszem ágában sincs védeni a Fiatal Baloldal szervezetét, elég gusztustalan dolognak tartom amit műveltek, de van ugyanilyen gusztustalan az, hogy a Dehíren az ifjú szocik pofátlanságával próbálják magyarázni, a vállalkozó pofátlanságát. Aki meg eleve mi a fészkes fenéért engedte egyáltalán a város közelébe a mocskos, büdös, aljas, komcsi ivadékokat, hát jól megérdemelte, hogy pénzéhségében ilyenre vetemedett, aztán meg nem fizették ki!

3 megjegyzés:

  1. Egy mondaton belül két "pofátlan" és két "gusztustalan" szó. A gyűlölettől fröcsögő "komcsi ivadékok" kifejezés is a firkálót minősíti. Kár is volt ezzel kezdeni a hetet...

    VálaszTörlés

Ide debbenj: