2013. 04. 24.

Napi fail deci - bújtatott kritika (?) a Dehírnél

Két videót néztem meg tegnap a Dehíren. Az egyik saját felvételük a nemrég Debrecenben járt, karok és lábak nélkül élő emberről. Semmi extra, csak egy részlet az előadásból. Viszont a kísérő szöveg mókásra sikerült:

Utoljára 2006-ban, Bryan Adams koncertjén voltak ennyien a Főnixben. Teltház volt Nick Vujicic előadásán. - Hát csak ilyen nyers egyszerűséggel bejelenteni, hogy 2006 óta nem volt teltház a Főnixben, elég laza. Vagy bátor?

A másik egy átvett videó a youtube-ról, Lélegzetelállító filmet készítettek debreceni korisok címmel. A baj csak az, hogy a nagy lelkesedés közepette, nem esett le a szerkesztőknek, hogy a debreceni freestyle jégkorisok azért finoman utalgattak arra, az első videójuk folytatását miért is kellett a Fancsikai víztározókban leforgatniuk.

Pedig itt Debrecenben, ahol ennyire szeretik a jégkorcsolyát, különösen a polgármester, igazán megérdemelne némi támogatást egy ilyen csapat, mondjuk szabadtéri gyakorlási lehetőséget a közelben.



(A jégpálya véglegesen bezárt)


Sosem tudom eldönteni, hogy a Dehírnél így bújtatják az önkormányzat felé irányuló kritikájukat a szerkesztők, vagy csak simán hülyék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: