2012. 09. 14.

Nemzeti Kóla - így jönne be az ötösöm

Pár hónapja a Nemzeti Hotdog és az Együttműködés Kóla létrejöttének lehetőségén röhögtem, és tegnap mit látok az Indexen:Majdnem telibe trafáltam :)

3 megjegyzés:

 1. Amiből SAJNOS egyenesen következik, hogy nincs az az elvetemült hülyeség, ami eszünkbe juthat szabadon, anélkül, hogy meg ne valósítanák kies hazánkban...Gyula bácsi arcocskája, ahogy a nemzeti kóla emlőjére szívja magát - priceless...
  Rejtő Jenő! Gyere vissza! Szükségünk van azt ötleteidre!! És most mondjad meg, hogy ez most kavarja, vagy nem kavarja? Őszinte sajnálatunkra....

  VálaszTörlés
 2. Istenem, de szörnyű! Ha nem utálnám annyira, kiröhögném őket, de így csak undorodom.
  Mekkora paraszt, üvegből iszik egy rendezvényen, fanyalog, pedig reklámoznia kéne a löttyöt és hazudik, hazudik, hazudik. Lételemük, akkor meg miért is ne tenné?

  VálaszTörlés
 3. érdemes itt beruházni!már akkoriban Horn Gyula is az olcsó munkaerővel csábítgatta a befektetőket!Nem látok mást, egy csapat öltönyös nyakkendős ingyenélőt akik a minimálbéren élő rabszolgák hadait manipulálják kényük -kedvük szerint:A két-háromszáz/liter- forintos ár meg garantálja a biztos bukást!Max. nekik telik rá!
  De nem baj ,mérgezzék csak magukat!

  VálaszTörlés

Ide debbenj: