2012. 09. 21.

Eltűnt a Főnix Csarnok a kibertérből

Van valakinek bármilyen információja arról, hogy volt-e/van-e/lesz-e mostanában valami rendezvény, a debreceni Főnix Csarnokban? Látott mostanában valaki plakátot, molinót, újsághirdetést? Elmennék már egy jó meccsre, vagy koncertre, esetleg kiállításra, vásárra. Nézegetem is a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. honlapját már vagy egy hónapja, hátha van valami... De minden alkalommal egy levelező rendszer belépő felületére irányít a Főnix Csarnok linkje, és a fonixcsarnok.hu is. A részletes keresőben sincs semmilyen előrejelzés az év végéig!


A csarnok facebook adatlapja is kong az ürességtől, stílusosan a fejlécben is egy üres csarnok képével fogadják az oda tévedőt. Az utolsó bejegyzés az április 27-i Eurochallenge Final Four nevű sportrendezvény idején született, azóta pedig az üzenőfalat elöntötték a spamek.


Milyen jó is ez, hogy van egy milliárdokból felépített, havi szinten milliókból fenntartott épületünk, amit semmire nem használunk! Jaj, de ismerős ez a helyzet... Honnan is? Ja, hát persze! Ott a jó öreg Latinovits Erőmű, és majd ott lesz a jó kis stadionunk is...

Azért ha valaki a Főnix Csarnok környékén jár, nézze már meg, hogy meg van-e még?!

4 megjegyzés:

  1. Kornél, most nem tudom hol a Főnix, lehet Bozont Jenőék azt is átpakolták, de az biztos, hogy a Y87E busz vonalán kell keresni. :)
    http://unidebbie.blog.hu/2012/09/21/a_foepuletbe_koltozik_a_gocs

    VálaszTörlés
  2. ja és a jegy.hu szerint lesz novemberben egy hattyúk tava balettelőadás :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy erről a főnixinfónál nem tudnak :D

      Törlés
    2. én sejtem hogy miért nics, xd majd oktober 14 után elérhető lezs

      Törlés

Ide debbenj: