2012. 08. 11.

Kósa Lajos magyarázza a bizonyítványt

Fotó: Konyhás István - vagy.hu
A leendő debreceni 2-es villamos pályaépítését folyamatosan dokumentáló vagy.hu oldalon - bár olyan lassan halad az építkezés, hogy mindegy tél vagy tavaszidőről időre csak alig, vagy egyáltalán nem változó állapotokról születnek képgalériák, mivel leginkább csak a dudva nő - azt olvasom, hogy Kósa Lajos polgármester interjút adott a minap, melyben szó esett az ominózus beruházásáról. Ezzel kapcsolatban nem átallotta a következőket nyilatkozni:

ez a villamospálya építés a beruházásaink 10 százalékát sem teszi ki, még csak nem is a legnehezebb, a többi 90 százalék rendben van. Hogy mégis ettől hangos a sajtó? Miért? Ha a gyerek bizonyítványa csupa ötös, de van egy hármasa, mi is azt kérdezzük tőle, hogy ez hogy csúszhatott be, nemde?"
Hát Lajos ne is haragudj, de egyedül arroganciából kaphatnál ötöst. Úgy gondolod minden más rendben van Debrecenben? Idézném, az egyik hozzászólót:
"Hármas? Akkora kampó, hogy kilóg az ellenőrzőből, a stadion, a nyugati kiskörút hasonló osztályzatával együtt. A tavalyi és tavalyelőtti ellenőrzőbe a csatornázásért bekerült kampókra is emlékszünk még Lajoskám, DKV-ból meg folyamatosan buksz.
 És persze azt se felejtsük, hogy Latinovits színházból és Péterfia utcából is megbukott.


8 megjegyzés:

  1. Ez a város megérdemelne már egy tisztességes polgármestert ! Remélem nem felejtjük a közlekedési útjaink ellehetetlenítését, a rendvédelmisek elleni kampányolást, a 2-es villamosvonal csődjét,a feldúlt, még gyalogosan is nehezen járható belvárost és környékét ! A makogó ember helyett egy gondolkodó és cselekvő ember típus a kívánatos a polgármesteri székbe !Csak rajtunk múlik, hogy ne a lózungok hanem a tettek alapján hozzunk jó döntést a szavazófülkében. Mindenki menjen el szavazni, mert nem csak a városunk, hanem az országunk jövője is veszélybe került !

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek Névtelennel, valóban nagy a hanyatlás veszélye a városban ha ez így megy tovább ! nem csak a Csónakázó tavat, de az országunkat is elveszejtik ! Félek hogy a lejtőn már ezekkel nem állhatunk ,meg ! Méh jó hogy az OLIMPIA elterelte a figyelmünket a létező hatalmas gondjainkról ! De most itt az idő a változáson munkálkodnunk !

    VálaszTörlés
  3. Én sem vagyok megelégedve a debreceni viszonyokkal. De ami rossz azon nincs mit megmagyarázni. Nagy beruházás nagy pénz, kicsi beruházás kicsi pénz.

    VálaszTörlés
  4. Én mint debreceni egyáltalán nem vagyok meglepődve a város jelenlegi állapotán..16 évvel a hátuk mögött most már magukra is kell gondolni...kell a pénz a martinkai telkekre,önkormányzatilag kisajátított olcsó pénzért megvehető földterületekre..nyaralók a balcsin és a mátrában vagy külföldön..barátaink,üzleti partnereink munkához juttatása,pályázatok kiírása amit csak a "bedolgozók" nyerhetnek meg és így vissza is jut a zsebükbe egy kicsi...Le is kellene cserélni a 2 éves peugeot 607-est egy audi a8-ra mert elavult..ki kell utazni az olimpiára közpénzből hogy tetszelegjen a városvezetés.stbstb...miből.? még szép hogy valahonnan ezeket a pénzeket át kell csoportosítani... zsákot a fejükre és bele a tiszába... szemét banda,és akkor még nagyon finoman is fogalmazok

    VálaszTörlés
  5. :)
    Köszi, hogy idéztél, Kornél!
    Üdv, subtotal

    VálaszTörlés
  6. Most hallottam hogy az olimpiai sikerek nekünk alsóbb, ( még dolgozó) ) rétegnek újabb adóemelést fog hozni. A keresztények javaslata szerint a vállalkozóktól el kell venni és a sportra kell fordítani. Na majd ebből lesznek a stadionok megfinanszírozva. A debreceni fidesz bagázs nem sokára ezzel fog kampányolni. De mikor fogják a képviselői pénzük felét önként havonta a nyomorultak javára felajánlani ? Hiszen a bibliai tanítás is erre mutat, de ők erről természetesen nem vesznek tudomást. Tömik a zsebeiket degeszre a néptől elrabolt milliárdokból.Ja ez nem rablás, csak adó ? Ötletes, a mi kárunkra.Az Isten csapjon le rájuk teljes erővel !

    VálaszTörlés
  7. RISZTOV A KIRÁLY !

    VálaszTörlés

Ide debbenj: