2012. 08. 04.

Debreceni stadion - 548 fának mennie kell!!!

172-t kivágnak és 376-ot "elköltöztetnek", ami kb. az összes stadion körüli fa, helyettük pedig mindössze 51 újat ültetnek, tehát minden 11 fa helyett 1-et, jó szellős lesz a környék!

Fotó: Konyhás István - vagy.hu

19 megjegyzés:

  1. Debreceni divat lett,hogy barmi keszul,eloszor a termeszeti kornyezetet teszik tonkre.A jelenlegi varosvezetes elkotelezett "fanyuvo".Ahol egy kapavagas tortenik ott 50-100-550 fat vagnak ki eloszor.A magyarazatot a varos legokosabb elso embere adta meg:"az oreg fak mar nem termelnek oxigent"!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ügyvéd már csak tudja, mi termel oxigént, hisz tanult ember. Az öreg fa-e vagy a lombkorona, ami évről évre meg tud újulni, nem úgy mint a mandátum.

      Törlés
    2. Sajnos ez nem csak debreceni divat ... ez történt Budapesten ... és még nagyon sok településen !!!
      Az egész országban és minden területen rombolnak a
      "fanyűvők" vagy ahogy tetszik: "léleknyűvők","embernyűvők" ... "életnyűvők" !

      Törlés
    3. Menjen a francba ez az idióta még hogy nem termelnek oxigént az ő agyába nem jut elég oxigén

      Törlés
    4. Annak az okos embernek van baja!!!

      Törlés
  2. Én mint debreceni mondom, ez ami itt folyik, már gátlástalan, tisztelt polgármesterünknek túl el szállt az egója, de végül is itt már minden a pénzről szól, hisz minden befektetésből olyan hasznot húz, hogy azt mi becsületes civisek fel se tudjuk fogni, de nem csodálkozom rajta, ügyvéd, tehát tudjuk kik az ügyvédek. Az évtizedes csónakázó, vagy a vegetáció, számára már semmi se szent. Na mindegy, a természet már jó néhányszor be bizonyította, hogy mi emberek mellettük csak porszem vagyunk, és teret hódít magának bennünket, mint a föld rákfenéjét úgy el söpör, ahogy azt meg érdemeljük. Az olyanokért, akik képesek egy sportcsarnokért ki irtani őket. Pedig bennünket nem kérdeztek meg, mi is kell nekünk igazán.

    VálaszTörlés
  3. Nap mint nap röhögve megerőszakolják az embereket és megmagyarázzák, miért is előnyös ez nekünk. Miért ne tennék ezt a környezetünkkel is?
    Az is őket szolgálja, nekünk csak az adófizetés a dolgunk.

    VálaszTörlés
  4. És mit akarnak majd az új stadionban csinálni?

    VálaszTörlés
  5. Milliárdokért stadiont a nép meg éhezik!Szórják az adó fizetők pénzét!!

    VálaszTörlés
  6. Ceterum Censeo: Orbánt is el kell zavarni mint az elődjét. (tiszta kommunizmus, ezen nevelkedett Orsós (orbán ) Viktor , forradalmár mint Fidel Castro utána csalhatatlan despota. Ezekből az emberekből mind ez lesz ha nincs önkontrolljuk. Sztalinl-Caucescu- Kim ír szen-Pol- pot- Chavez- Castró-Kadhafi- Orbán-stb.Lehet találni rengeteg féleszűt. Az a szörnyű, hogy nem veszik észre hanem csak hajtogatják, hogy ez jó a zembereknek és igy helyes ahogy a csalhatatlan vezér kitalálja, mert küldetése van csak a hatalomban maradjanak. IDIÓTÁK
    Amikor valaki szólni mer hogy szedd össze az agyad akkor az ellenség és támadás és jön a harc meg a csaták. Lásd 50- es évek ( szén csata 3 éves – 5 éves terv , Széllel bélelt orbán terv stb. Ma már annyi a különbség , hogy nem lövetheti le öket, de mindent megpróbál az elhallgattatásukra és a hatalom megtartására, de hát Lenin elvtárs is vissza dobta a labdát pedig le is lövethette volna a gyerekeket). A jelszó: Bárki csak ezek ne . Óriási hiba egymás után kétszer ezeket a rablóbandákat megszavazni.

    VálaszTörlés
  7. Mit mondjon erre az ember?Ha a debrecenieknek kell új stadion,akkor készek kell legyenek az áldozatokra is.Ennyi fát feláldozni? A Kossuth téren is kivágták a fákat,akkor Debrecen mire számíthat?Nekem Koncz Zsuzsa száma jut eszembe,hogy :Ne vágj ki minden fát' Ezt a számot nem ismerik sem a Kossuth téren,sem Debrecenbe?
    http://www.youtube.com/watch?v=hIuG9GojDxM

    VálaszTörlés
  8. A debreceniek sokat tehetnének ez ellen: 2014-ben ne szavazzanak Kósára. Kósa amúgy is már majdnem a csőd szélére sodorta az országot, amikor a hülye, tudatlan beszólásával gazdasági pánikot okozott a forint körül, a másik baromarcú haverjával a Szíjjártó Petikével együtt.

    VálaszTörlés
  9. Ez a sok baromarcú mindenből politikát csinál!!!

    VálaszTörlés
  10. Kellet nektek 2/3??????? DDDDDD

    VálaszTörlés
  11. Én egy, azaz 1 darab diófát szerettem volna kivágatni a kb. 100 négyzetméteres kertemben, mert veszélyes volt és öreg ... azt mondták az önkormányzaton ... igen, igen én hülye bejelentettem, mert rém becsületes vagyok és a jogszabály előírja ... szóval erre azt mondták, hogy ültessek helyette 11 fát!!!! Mint mondottam volt, nem egy több hektáros telekről beszélünk, hanem egy belvárosi kis kertről. Azt hittem dobok egy hátast. Elgondolkodtam jó erősen, ha az önkormányzat a saját cégeivel is betartatná ezt a jogszabályt, milyen szép zöld városban élnék ... de nem.
    Ez nem Debrecenben történt az tény ... de gondolom a jogszabályok hasonlók lehetnek ... és azok is akik gondolkodás nélkül aláírják őket.

    VálaszTörlés
  12. amilyen az ország vezetése, olyan a város vezetése, olyan az önkományzat, de hát ezek is közülünk valók és mi nem teszünk ellenük semmit ezért meg is érdemeljük vezetőinket. diszpécsser

    VálaszTörlés
  13. Más városokban is így van! Mindenhol, ahol kell a pénz a húsosfazékhoz közel ülő tervezőnek! Kell a fa! Valakiknek,..... a birkák (mi), meg hallgatnak, vagy velük együtt bégetnek:milyen jó lesz majd 100 év múlva! Most van az "igazságosztás"!Ez így zajlik évtizedek óta!
    Egy igazságpárti polgár. Dél-alföldről.

    VálaszTörlés

Ide debbenj: