2012. 02. 24.

Járhatatlan busz- és kanyarodósávok Debrecenben

A mesebeli Necerbed város közleménye: "A hó elolvadásáig egyes utcák busz- és kanyarodósávjai átmenetileg szünetelnek mivel Lali király szerint, a havat nem lehetséges eltüntetni, csak újabb hótorlaszokat lehet vele csinálni, ha egyik helyről a másikra visszük. Ráadásul a városi tisztaság-varázslót az Ausztriai Kerengő Sámán Dervist sem tudjuk segítségül hívni, mert kifogytunk az aranytallérokból. Megértésüket és türelmüket köszönjük!"

Debrecenben, bár közleményt nem adtak ki, a Klaipeda és Burgundia utcákban kísértetiesen hasonló a helyzet, és bizony az AKSD-t is csak akkor ugrasztják mikor baleset történik.
A poszt végén videó!










6 megjegyzés:

  1. ez még semmi látnák Debrecen 70%ilyen DÓZSA GYŐRGYRŐL NAGYERDŐRŐL NEM IS BESZÉLVE PERSZE A KETTES VILLAMOS INDOKLÁS KÓSA ÚR NEM VILÁGOSÍTANA FEL AZ ÖNÖK TEHETETLENSÉGÉBŐL KIFOLYÓLAG MI A HELYZET HÁNY ÉVET KÉSIK ÉS MENNYIBE FOG PLUSZBA KERÜLNI AZ ÖNÖK TEHETETLENSÉGE ÉS HOZZÁ NEMÉRTÉSE VAGY NEM MERNEK NYILATKOZNI ERRŐL A TÉMÁRÓL MINT EDDIG TETTÉK!!

    VálaszTörlés
  2. Kösz Orbán! Ja, bocs. Kösz Kósa!

    VálaszTörlés
  3. Kapja be minden Debreceni fideszes !!!!

    VálaszTörlés
  4. Nincs pénz a takarításra.Ennyi.A baj akkor lesz,ha megtudod,mennyit költöttek hóeltakarításra.Volt olyan tél,hogy szinte semmi hó nem volt.Akkor is milliók úsztak el takarítás címén.

    VálaszTörlés
  5. Én hat éve Pesten élek, szüleimhez járok "haza" Debrecenbe. Én szidtam a pesti közút kezelőt, hogy 1 nap után még havasak az utak, de amikor Debrecenben értem, nem hittem a szememnek!! Szégyen, de komolyan....de végül is sztem a nép elégedett, hiszen bíznak Laliban, na meg a tavaszban, hisz majd akkor a hó is talán elolvad..magától! :)

    VálaszTörlés
  6. jah kérem,az átkosban ezt úgy oldották meg hogy a havat felrakták billencsekre és a városon kívül ledepózták.az idő meg elvégezte a dolgát.igaz ezekről a munkákról ma is készültek számlák,csak a munka nem lett elvégezve.kifogásokat kerestek inkább helyette.tipikus:hogyan nem tudjuk megoldani a problémát.gratula a "vezetőinknek",az agyoniskolázott "értelmiségieknek".

    VálaszTörlés

Ide debbenj: