2012. 02. 08.

DKV fail - Itt told!

Az előzmények:


És a végkifejlet:


"A városi tulajdonú média és a Fidesz-közeli egyéb produkciók kötelességüknek érzik, hogy bizonygassák: nem is voltak közlekedési fennakadások, illetve ennyi hó nem is hó, mert ahol sok hó van, az nem itt van, hanem máshol. A lakosságot különösebben nem érdekli, hogy politikai színezetet kapott az ügy, s a hó létének és eltakarítatlanságának tagadása az valójában a városvezetésnek tett alázatos hűségnyilatkozattal ér fel egyes médiumok és dolgozóik részéről.
A lakosság dokumentálja az állapotokat az interneten, bizonyságaként annak, hogy mindenki hazudik, aki elbagatellizálja a debreceni állapotokat. Az elvakult pártosságtól a józan ítélőképességüket elveszített médiamunkásoknak és médiavezetőknek plusz városházi városmarketing szakembereknek lassan észre kellene venniük, hogy nem jobboldali média áll baloldali médiával szemközt, hanem a maradék hitelességét gyakorlatilag folyamatosan felemésztő város(közel)i média áll szemben az emberekkel, a debreceniekkel, a „civil újságírás” (citizen journalism) művelőivel. Ebben a háborúskodásban pedig nem a hatalmi kegyeltek fognak győzni.
A busztologatásos kínlódásokra (videók itt: Utasok tolják a debreceni buszokat és Elölről próbálkoznak a hóba ragadt busszal a debreceniek) pedig megszületett a megsemmisítő lakossági válasz."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: