2011. 09. 05.

Hogy halad a 2-es villamospálya építése?


Már jó néhány hónapja nekivágtak előkészíteni a debreceni 2-es villamos pályaépítési munkálatait a Csemete utcában. A tavaszi közműkiváltás óta viszont csak annyi történt, hogy benőtte a gaz a kiásott árkot. Meglepő módon a dehír is beszámolt a helyzetről, riportjukban a kivitelező azzal magyarázza a dolgot, hogy azért nem temették be a gödröt, mert azt ismét ki kellett volna ásni a pálya alapozásakor.



Amit egyébként már elkezdtek a Füredi út felől, és "nemsokára ideérnek" - ez volt két hete. Ezek szerint Kósa-Kovács József úrnak a többséghez képest, igen eltérő elképzelései vannak, a nemsokára fogalmáról.
Az senkinek sem jutott eszébe, hogy inkább jobban összehangolják a távhővezeték áthelyezését a sínpálya építésével? De ne háborogjunk, inkább nézzünk gyorsított videót arról, milyen ütemben zajlik egy villamospálya átépítése, a világ boldogabbik felén.

5 megjegyzés:

  1. Tulajdonképpen a videón látott,és a debreceni valóság között csak egy apró, (talán elhanyagolható) különbség érzékelhető.
    OTT folyamatosan ,és intenzíven dolgoznak a munkások.
    ITT meg nem.
    És az a gyanúm, hogy ITT nem elsősorban a munkásokon múlik...

    VálaszTörlés
  2. A végén nem látszik, amikor a polgármester átvágja a szalagot :)

    VálaszTörlés
  3. És ha egyszer kész lesz, akkor felmerül a kérdés, hogy minek? Ha Józsára csináltak volna egy vonalat annak még értelme is lett volna.

    VálaszTörlés
  4. OTT sem elsősorban a munkásokon múlik... sőt, sehol sem rajtuk múlik!

    VálaszTörlés
  5. Hmm viszont gondolj bele, h mi lenne ha itt egész nap dolgoznának. egyből balhéznának a szomszédok. de legalább nappal dolgozhatnának 8 órában MINIMUM... kicsit unalmas, hogy meg van őrülve az egész közlekedés Debrecenben...

    VálaszTörlés

Ide debbenj: