2010. 10. 18.

Napi Fail Deci - Gusztustalan szalagavató

A tegnapi haon címlapon Hudákné Lakatos Margit kiborulását olvashattuk. Először azt hittem megint csak rossz képet társítottak egy cikkhez.


De nem. A TÁG-os szalagavatón résztvevő anyuka, mivel úgy látta a néptáncot előadó osztálynak (melyben vélhetően csemetéje is tartózkodott) "nem volt akkora sikerük, mint a látványos showműsort bemutató társaiknak" valamilyen oknál fogva a valóságshowkra asszociált, és egyenesen a kereskedelmi tv-k gyatra műsorszolgáltatását tette felelőssé, a lankadó hagyományőrző kedv miatt. Érdekes gondolatmenet :D

7 megjegyzés:

  1. Teljesen igaza van a szülőnek, te meg egy liberáfasz vagy, mint tudjuk.

    VálaszTörlés
  2. Nem érted a lényeget. Azt mondja azért a közönségnél nem aratott nagyobb sikert a néptánc, mint az egyéb showműsor, mert a FIATALOK ízlését rombolja a szar tv műsor. Holott a túlnyomórészt idősebb korosztályt (szülők, nagyszülők) magába foglaló közönség ízlésével volt a baj.

    Meg hol van az előírva, hogy mert magyarok vagyunk minden osztálynak minden szalcsin néptáncolni kell? Nem gondolod, hogy kissé unalmas és egyhangú lenne?
    Az én szalcsimon 4 osztály volt az évfolyamban, mi jártunk néptáncot, meg volt egy salsa, egy keringő, meg egy kán-kán. És így volt kerek. Képzeld el ha mindenki néptáncol! Halára unja magát a közönség! Eleve úgy kezdődött minden, hogy összejöttek a 4 osztály képviselői, és megbeszélték, hogy ki mit csinál, hogy még véletlenül se legyen egyezés.
    Nem tudom hány osztály van a TÁG-os évfolyamban, max 6-8-ra tippelek, és akkor nagyon jó arány a 2 néptáncos csoport.

    Kezdesz egy troll szintjére süllyedni!

    VálaszTörlés
  3. Ez a "szalcsi" ...Inkább nem írok véleményt,mert csak olyat tudnék, ami nem trendi.

    VálaszTörlés
  4. Én nem táncoltam szalagavatón, volt egy kánkánjellegű dolog, meg keringő, inkább a tök kreatív általunk kitalált színdarabban vettem részt, és énekeltem...
    A néptánccal semmi bajom, sőt, hagyomány a családban, de nem tetszene, ha mindenki csak néptáncolna egy szalagavatón. (Egyébként húzhatnánk is egy falat Magyarország köré, isten őrizz, hogy bármilyen hatás érjen minket. :D)

    VálaszTörlés
  5. Hogy jött ide a szalámi? :D
    Nem baj Kornél, mi liberáliskocsogok így is szeretünk. :D

    VálaszTörlés

Ide debbenj: