2010. 07. 07.

Doboznapok a Debreceni Állat- és Növénykertben

Hamarosan kezdődik egy akció, ami nagyon szimpatikus, "Vidám Doboznapok a Debreceni Állatkertben" címre hallgat. Azok a gyerekek akik leadnak néhány tejes vagy gyümölcsleves kartondobozt ingyen belépőt kapnak a Debreceni Állat- és Növénykertbe. Jó kezdeményezésnek tartom, hiszen a környezet védelmére, a gyerekek tudatosságának fejlesztésére irányul, ráadásul egy jó családi program, kikapcsolódás is lehet az állatkertben eltöltött nap.


A részletek:



"Az akció időpontja: 2010. július 9., 10. és 11., minden nap 9:00-18:00 óráig

Helyszín: Debreceni Állat- és Növénykert, főbejárata mellett elhelyezett IKSZ sátor, 4032 Debrecen, Ady Endre út 1.

Kedvezmények: az összes 3 és 14 év közötti gyerek, aki minimum 10 darab 1 literes, üres italos kartondobozt (tejes és gyümölcsleves dobozt) hoz az állatkert főbejáratához, ingyen léphet be.

Az akcióban résztvevő dobozok: Minden üres, összelapított és kiöblített tejes, vagy üdítős karton doboz, literenként 1 darabnak számolva (pl.: 2 x 5dl = 1db, vagy 5 x 2dl = 1db).

További díjazás: A játék résztvevői hűtőmágnest, vagy ceruzát kapnak ajándékba.

Az akció menete: a résztvevők az Italos Karton Egyesülés Állatkert főbejáratánál felállított standján adhatják le összegyűjtött dobozaikat, amelykért cserébe egy kupont és hűtőmágnest, vagy ceruzát kapnak. A kupont a pénztárban válthatják be a belépőre."


//Bár a minden gyermek lehet nem minden gyermek, a deol-on azt írják, hogy "Vidám doboznapokat rendez az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés július 9–11-én az állatkertben. Mindhárom napon ingyen léphet be az első 200 gyerek, aki legalább 10 – tejes vagy gyümölcsleves– dobozt visz magával. A többiek (szintén 10 dobozért) 15 százalék kedvezményt kapnak." - de mi hagyatkozzunk a szervezőkre.//

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: