2010. 05. 21.

Mi lesz az Aranybikával?

P: Azt hallottam, hogy felszámolják a Cívis Hotel Zrt-t, ami üzemelteti az Aranybikát meg a Kálvinon a hotelt is. Mondjuk nem tudom, de a Kálvinon levő étteremért nem lenne kár, olyan moslékot még étteremben nem raktak elém, mint ott az egyik konferencián.
MrW: Jaja, én is olvastam indexen erről… az vezette a cívis hotelt, aki a Hajdúiparmegyei Vendéglátóbihari Vállalatot is.
P: :D
“Már csak egy dologban bízhatnak a hitelezők és a részvénytulajdonosok (akik, csak akkor kapnak bármit is a hotelek eladása után, ha a mintegy 3,5 milliárd forintos adósság kiegyenlítésén felül marad bevétel), ha a Cívis Hotels vezetőségének sikerül tető alá hozni egy a hitelezők számára is elfogadható megállapodást a június közepéig, s azt a felszámoló is elfogadhatónak tartja. Akkor eladhatják a szállodákat, s nem kerül sor az árverésekre. Ez azonban nem áll a befektetők érdekében, akik valószínűleg kivárják a 30 nap leteltét, s a felszámolás megkezdését, hiszen úgy valószínűleg olcsóbban juthatnak a szállodákhoz.”
Forrás
A képen Chen Wenling alkotása látható

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide debbenj: