2010. 01. 23.

Vizet prédikál

Szemrehányó, dühös jegyzet jelent meg a pénteki Hajdú-bihari Napló nyomtatott és online felületén. A szerző azon háborog, mennyire eluralkodott mindennapjainkban a kultúrmocsok, a szemét, a "móunika sóu" és társai. Mindez elsősorban nem a szemét tálalóinak, hanem fogyasztóinak a bűne.
"De senki ne ringassa magát tévhitbe, hogy a kereskedelmi televíziók műsorszerkesztőit kárhoztatnám! Nekik a nézettség diktál, ön voksol, kedves néző, a kultúrszemétre."
Ezzel maximálisan egyet tudnánk érteni. Ha. Ha nem éppen a Haon oldalán jelent volna meg a mocsok elleni küzdelemre való figyelmeztetés. Ha nem éppen az a felület kínálna meg bennünket ezzel, ahol a bulvár és a nevetséges hirdetések tengerében nagyítóval kell észrevenni valamilyen normális vonatkozású hírt.

Abszurd, hogy pont a haon.hu-n olvashatunk ilyen jellegű véleményt. Negyed 11-kor olvastam a mérges jegyzetet az oldalon. Éppen ez volt vezető hírnek felrakva:



Nincs kérdés. Nagyon indokolt az írás, a düh is őszintének hat. Senki ne ringassa magát tévhitbe, hogy a haon.hu szerkesztőit kárhoztatnám! Nekik a kattintás diktál, ön voksol, kedves olvasó, a szemétre.

3 megjegyzés:

  1. Szerintem a készítők felelőssége igencsak nagy, "jó lesz az nekik", gondolják (már ha érzik, hogy gáz a dolog, lehet, hogy ők sem, ami még szomorúbb).

    VálaszTörlés
  2. A HAON annyiszor verte már ki a biztosítékot nálam, hogy töröltem.A Naplónál is érik a helyzet.Szerintetek sokat veszítek,ha egyiket se olvasom?

    VálaszTörlés
  3. Legfeljebb a mindennapi idegességet. Haont azért érdemes nézegetni. Jó példája annak hogyan nem szabad 2010-ben tartalmilag és külsőleg információs portálnak álcázott blöfföt csinálni.

    VálaszTörlés

Ide debbenj: